Malaysia Graffiti

Tuesday, December 6, 2011

Its Coming.. KULSIGN 2011


     Itu dia KulSign 2011 is coming.. Kali ini aku pergi dengan nama crew Peroltozoa Brothers.
Tak tahu lagi nak bomb gamba ape.. tapi insyaAllah ianya akan lebih baik dari sebelum ini.
Post sebelum ni di Kul Sign 2010.

Ahad lalu aku sertai Gotong Royong Graffiti 2011.. seronot, dapat duit dan Montana 94... Rugilah siapa yang tak datang. menangislah anda. tapi aku pegi bukan sebab duit, tapi untuk gotong royonglah... merapatkan silaturrahim, budaya kita kan (gurauan hipokrit)? ingat tak masa sekolah dulu kita kena buat lukisan tajuk gotong royong? tapi tak penah terfikir pun gotong royong kene cat graffiti.. hahaha!


Simbolik program gotong royong ni memang agak mendalam.. Penggiat graffiti sendiri yang memadam graffiti dengan tangan mereka walaupun sebenarnya DBKL boleh je buat sendiri. hebat la kan?

GOTONG ROYONG GRAFFITI 2011


Video is taken from Kulsign festival facebook.








No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...