Malaysia Graffiti

Thursday, July 21, 2011

Graffiti Getaran Jiwa

Mende ni dah lama berlaku.. cuma aku tak post je..
teragak-agak sebab aku rase aku buat tak lawa sangat..
akhirnya aku post jugak la harini.
29 Mei 2011 BSLN

Aku rasa bangga dapat sertai graffiti event ni cuma aku rasa banyak yang aku kena baiki..
wokey..

Karya lain..

Acit

Sonea

Anokayer

Medea

Munk

Snozze

Saturday, July 16, 2011

Character Alien in da making

lame juga aku tak update blog..
aku sedang men 3D kan karakter alien aku sambil belajar 3d Animation..
aku tak tau la nak bagi name ape kat makhluk ni..
software yang digunakan adalah Maya 2012.

Alien Kecik © by peroltz

seronok sebenanye buat 3D ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...