Malaysia Graffiti

Tuesday, December 29, 2009

Nightmare sketch

sjak kbelakangan ni aku asik dpt nightmare jek..
mgkin sbab aku asik men game rpg lawan2 monster,
sampai aku nak lelap ni pun berkire...

sketch ni diilhamkan drpade nightmare2 aku..
mgkin akan digunekan tuk 2hb ni??


Friday, December 18, 2009

Mengisi mase2 boring..

bile boring melande time sunyi gitu.. idea pun menyambar otak.
terus aku wat tuk battle pergh yg sterusnye.

x tau la nak buat kaler ape akhirnye aku wat sephia je..


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
konon2 kat planet laen la kaler coklat jek.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tuesday, December 15, 2009

'King' Battle

Mengejoinkan diri dalam battle di forum pergh.com..
da staun lebeh kot aku join tapi x sume la.. sket2 je. Dalam pmerhatian aku
sume yang join makin lame makin power skill die. xde pun yg lukis lawa ttibe
cam lukis kat tadika balik.

makanya:
sape yg nk jadi terer join la battle. banyak mende bleh blaja..

Progress tuk battle King, Tekken:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sketch atas kertas


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
edit line dan black&white


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
siap kaler..

Kelahiran blog

"Peroltz telah menghasilkan blog.. WOW!"
hahaha..
pada hari yang takde apa nak dibuat ni aku telah membuat sebijik blog.
dengan harapan kewujudan aku di atas muka bumi ini dirasai oleh blogger2
yang lain.. mintak tunjuk ajar yek..

sedikit tentang aku:
Peroltozoa /peroltz /Farul / Parol..
Proceez crew.
Graphic Designer / Graffiti Writer / Digital painter (ado ko?)

peroltozoa@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...