Malaysia Graffiti

Monday, August 23, 2010

Practice makes perfect.

btol ke camtu..?
aku takkan perfect, seni takkan perfect.


"Have no fear of perfection - you'll never reach it "-Salvador Dali.

yang sempurna itu hanyalah Allah SWT.

tapi ruang untuk jadi lebih baik sentiasa ada.
tapi perlukan masa yang banyak..
dan spray can yang banyak.



22/8/2010 - Sungai Klang
The Painter Mobile







Sunday, August 8, 2010

Graffiti for Gaza

Satu lagi Graffiti untuk Gaza di Sungai Klang.
Event yang dianjurkan oleh bro RN.
Nilah sumbangan yang mampu buat untuk Gaza, sebagai seorang artis..

Artis tuuu..



Graffiti yang aku buat ni bharap agar orang takkan lupakan GAZA.
walaupun bantuan dari dunia sampai kepada mereka tapi selagi zionist terus
mencengkam, perjuangan masih belum selesai.
FREE GAZA.

Papepun aku cukup minat dengan quote ni

"Art doesn't help people, people help people".-Herakut

Monday, August 2, 2010

Graffiti 2 hari

Graffiti semalam di UIA dan MMU harini buat aku jadi gelap,
sbelum ni cerah dan berseri.

Lain kali bawak payung la..
macam ade yang bawak payung besar untuk stall berger.

UIA - Sabtu



Pertandingan graffiti ni sempene KAED Fest bertemakan Gaza.
dimenangi oleh Anokayer & Orange.. memang lawa dorg buat.
kedua Ikman n Afiq, pastu ketige Epa n da zombies.
Kalau acit 84 cube btanding jugak pun die menang.. tapi die buat demo je.

Tak menang pun xpe, dapat la pengalaman dan latihan.. nak sdapkan ati la tu..
takde la.. sronot ape.

maklumat lanjut mungkin akan di cover oleh Mista Nopx Brightside di blog Proceezpropaganda.

MMU - Ahad



MMU Live Painting yang diadakan btemakan Go Green
untuk catat rekod Malaysia. Catan terpanjang.

Abang aku, Idzan pun join skali. sronot katenye.
Yang karakter kecik tu die la buat tu..

Good job bro. len kali kita bomb lagi.

k chow!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...