Malaysia Graffiti

Wednesday, February 16, 2011

Tree Astronauts for Rekatee

Akhirnye siap jugak.. yeaa!


Sketch pencil on paper


Traced using Illustrator cs3

When the earth is at the end, a type of tree fuses with human 
DNA were sent to Mars to find a new home.. with hope.
Begitulah ideanya..





cuba try test je letak kat baju.. haha.

vote my design at rekatee.com.. Thankzalot!


Saturday, February 12, 2011

Conteng lagi

Aku tengah ade banyak assignment..
tapi aku tak buat. Aku tengah nak siapkan satu lukisan ni..

tapi tak siap-siap lagi.. penat pasal nak trace pakai illustrator.
pasal tu la aku tak suka lukis pakai illustrator..
"Penat Nyah~" bak kata mat nyah.. Bukan mak nyah..
nama dia memang Mat Nyah..

Conteng-conteng dulu untuk meringankan beban..

Untitled.

Contengan ini tak meringankan beban kerja aku malahan menambahnya lagi..
beban adalah bagaikan beruk, kalau kita tak manage dia nanti dia yang akan manage kita.
.
.
.
Ya betul! memang anda pandai.. beban tak ada kena mengena dengan beruk.
saja je nak test..hahaha!

Pesanan dari Peroltz:
Jangan Cerewet.. makan je apa yang ada..

Thursday, February 10, 2011

Kumbang Hijau

Kumbang hijau?
ntah pape..

NGAUMM!! bukan bunyi kumbang..

Sebenarnya Kumbang Hijau ni adalah nama kumpulan aku 
untuk subjek Seminar ii.. project digital story telling.

maka datanglah idea nak melukis serangga pulak, sebab
selalu lukis sea monster je. tapi takde kene mengene pun
imej ni dengan kumpulan aku, kumbang ni pun bukan warna hijau.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...