Malaysia Graffiti

Friday, April 22, 2011

Digital Story Telling

Ini la final assignment untuk subjek Seminar 2 aku kat UiTM Shah Alam.
Seronok jugak buat animation ni sebenarnya.
Animation aku buat, background yang smat tu eim monsta buat.
Suara character sume aku, Narrator eim monsta..



Video ni dah present hari Rabu yang lalu.
habis render, terus pegi, jalan laju-laju..
sampai je kat bs stop bas dah tunggu, kalau lambat 1 minit memang tetinggal la.
sampai kelas je lecturer pun sampai.. fuhh tepat2..

ni baru 1 subjek.. ade 3 subjek lagi..WAAARGHHH!!

seronok gile men Patapon 3.

Monday, April 4, 2011

Apa khabar?

Apa khabar?
khabar tak berapa baik..
dah tibe mase aku bz gile macam sebelum2 ni..
nak update tak sempat.. masa yg ada aku gunakan untuk tido je.
bawah ni aku dah lukis lama dah.. cume tak upload je..

"peroltz" acrylic on canvas, 2011

rabbit aku kat bawah katil.. ade 2 ekor. (ponyo & putih)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...