Malaysia Graffiti

Thursday, January 28, 2010

Photo etching

lukis atas bronze pastu masukkan dlm kotak besi..
tak tau la ape jadik dlm tu tp asid digunakan..
kemungkinan asid dipercikkan secara sekata pada
bronze ni, pastu bronze terhakis.
10 minit pastu kluakan..
basuh ngan thinner.. jadik.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nak masukkan kaler plak pasni.

Tuesday, January 26, 2010

seafood

Fuh.. bile la nk mlukes kat dinding ni..
bz btol.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

seafood
pen & marker on paper

Sunday, January 3, 2010

Worm..

aku join graft n unite dianjurkan oleh phobia smalam..
seronok jgak dpt conteng dinding longkang..haha
baju die cantik gak.. tp name aku jadi perolt.. perot..
huh.. xpe laa..

idea aku pade hari tu adalah seekor character cacing yg dipandu oleh
alien.. sbab aku suke sesuatu yg pelik dan nampak lain.. oleh sbb tu
aku pun terpisah ngan member proceez yg lain, sbb dorg nk buat letter@font.
x bleh blah..


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sketch..

process

proceed

biase2 jek aku punye ni.. dah siap bile tgk je org len punye rase buruk je
aku punye..huh! jauh lg ni aku nk jadi power.. seb baik mude lg.

thanks kpade nopx yg tlah mengorbankan duit dan masenye tuk belikan spray aku..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...