Malaysia Graffiti

Sunday, January 3, 2010

Worm..

aku join graft n unite dianjurkan oleh phobia smalam..
seronok jgak dpt conteng dinding longkang..haha
baju die cantik gak.. tp name aku jadi perolt.. perot..
huh.. xpe laa..

idea aku pade hari tu adalah seekor character cacing yg dipandu oleh
alien.. sbab aku suke sesuatu yg pelik dan nampak lain.. oleh sbb tu
aku pun terpisah ngan member proceez yg lain, sbb dorg nk buat letter@font.
x bleh blah..


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sketch..

process

proceed

biase2 jek aku punye ni.. dah siap bile tgk je org len punye rase buruk je
aku punye..huh! jauh lg ni aku nk jadi power.. seb baik mude lg.

thanks kpade nopx yg tlah mengorbankan duit dan masenye tuk belikan spray aku..




3 comments:

  1. xpe klu pisah smlm,next time production,kasi wat sm2,yg penting happy..:)

    psl spray tu,xpela..aku x ksh,len kali pun leh gak bomb,xkn nk tunggu event br nak bomb kan,kt pun leh organize sndiri mcm ms tu..sume ok je,best je..

    err..yg xleh blah tu ktrg ke sape?haha..;p

    ReplyDelete
  2. xbleh blah la dgn keaddan tu.. aku rase elok je kalau character ngan letter tu diselang selikan.. smat..

    ReplyDelete
  3. haha,tgk la sape yg anjurkan..dah dorg wat rule cam2 kan,kne la ikut..haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...