Malaysia Graffiti

Monday, August 2, 2010

Graffiti 2 hari

Graffiti semalam di UIA dan MMU harini buat aku jadi gelap,
sbelum ni cerah dan berseri.

Lain kali bawak payung la..
macam ade yang bawak payung besar untuk stall berger.

UIA - Sabtu



Pertandingan graffiti ni sempene KAED Fest bertemakan Gaza.
dimenangi oleh Anokayer & Orange.. memang lawa dorg buat.
kedua Ikman n Afiq, pastu ketige Epa n da zombies.
Kalau acit 84 cube btanding jugak pun die menang.. tapi die buat demo je.

Tak menang pun xpe, dapat la pengalaman dan latihan.. nak sdapkan ati la tu..
takde la.. sronot ape.

maklumat lanjut mungkin akan di cover oleh Mista Nopx Brightside di blog Proceezpropaganda.

MMU - Ahad



MMU Live Painting yang diadakan btemakan Go Green
untuk catat rekod Malaysia. Catan terpanjang.

Abang aku, Idzan pun join skali. sronot katenye.
Yang karakter kecik tu die la buat tu..

Good job bro. len kali kita bomb lagi.

k chow!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...