Malaysia Graffiti

Saturday, March 5, 2011

Graffiti Battle: Kapreza 2011

Kapreza datang lagi dengan petandingan graffitinya..
Kapreza adalah acara tahunan yang diadakan di Kolej Pendeta Za'Ba UKM bangi..
dalam banyak-banyak acara ada juga pertandingan graffiti.
Event tahun lepas aku join, tahun ni pun.. baru je balik..

Poster Kapreza



Aku punye.. tak menang har har har.. (ketawa kecewa)
sedikit temubual yang diadakan tadi..

Seorang Insan : Bro, ape yang you lukis ni sebenarnya?

Peroltz : hmm.. complicated sikit la..

Seorang Insan : Complicated? ape temanye?

Peroltz : Temanya Transformasi, jadi aku tulis "Form" (bentuk), so the idea is transformation form of idea into a form of art! (siap speaking tu).

Seorang Insan : So ni you lah brader?

Peroltz : Yes, betul! Sebenarnya aku memang selalu letak alien ni.. Selalu kan artist guna nick name untuk mewakili diri mereka, maka character alien ni aku ngan kehidupan biasa aku.. macam nko jugak la, dan body yang die pandu ni adalah another side of me as a graffiti artist.

Seorang Insan : ooo begitu.. paham-paham..

Peroltz : yeah! (nasi goreng siap...!)



Anokayer- 1st place

Spuxs- 2nd Place

Medea- 3rd Place

Sonea


Miss Nina




Kioue/TSS- demo yg gempak

Kesimpulan:
KL FM tak best




1 comment:

  1. KL.FM memang tak best ! DJ joker murahan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...