Malaysia Graffiti

Sunday, December 5, 2010

Kul Sign Ahad

Haa, kan dah kate dah diorang power..
Kul sign festival dimenangi oleh PHBKLKZNC, naib juara
Medium Touch, ketiga Kay.

orait, first thing first.
gamba proceez punya prodo.





Masing-masing ada peningkatan, good job tapi pjalanan masih jauh.
2 taun lagi eon dan peroltz berazam nak bomb kat wall of fame..

sketch asal.

gambar2 akan di update bila habis penat, tadi pnat bediri layan One Nation MC,
Altimet (tadi mc tersalah sebut 'alternate', bangang!), Zizan Raja Lawak pun ada
buat lawak, pandai die menari.
mc juge slah sebut nama acit (disebut asit) dan graffiti (disebut graviti).
Acit menang Kul Colours.

Sedikit sedutan/share diambil dari facebook Meeting Of Styles KL




















tadi balik tak pakai helmet, eon punye helmet kene curi, jaket die pun.
"rase cam bebogel" bak kate eon kalau tak pakai helmet kat tengah bandaraya.

4 comments:

  1. dorg power sbb dah lama,sket ms lg kt pun leh cam2..kne slalu bomb la,tp kne ad byk wet la,hehe..

    ReplyDelete
  2. tgh belajar lagi.. ko lagi hebat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...