Malaysia Graffiti

Sunday, November 7, 2010

Mental Block

"Mental block?
tak de idea tetibe nak salahkan mental block aku.
betul ke ade mental block?
camne rupe block ni?
camne nak kluar dari block ni?
aku ade kat dalam ke?
ade ape kat luar?"

kate peroltz di dalam hatinya.. beliau kini takde idea.
idea tu berada di luar kotak untuk dicapainya..

cerita pasal kotak.
Ade kotak X yang mengganggu fikiran buat mase ni.
kotak X mungkin antara perkara terbaik terjadi dalam hidup peroltz.
mungkin kotak X ni yang memblock mental peroltz.

tak mungkin.. mental block bkan betul2 wujud pun.
mental block bleh jadi bentuk bulat, piramid siap & apa2 bentuk yang disukai.
kalau takde orang yang bagi idea mental block pada peroltz mungkin dia tak mengalami mental block.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...