Malaysia Graffiti

Thursday, December 9, 2010

Kisah Result Peperiksaan UiTM yang tak berkesudahan


setiap kali result keluar mesti hang giler laman web die.
kalau siapa yang dapat tengok time-time ni macam kena cabutan bertuahlah.

Jalur lebar?
"tak tau la ape yang lebar sangat, same je" jawapan interview salah seorang
peserta cabutan bertuah bertauliah.
"jalur lembik kot!" kata seorang mat... nama dia mat.

sem ni lain pulak, siapa yang tak lengkapkan Sufo tak boleh tengok result.
NO SUFO NO RESULT. pantun satu kerat.
betul jugak, kalau kita tak isi Sufo akan menyusahkan pihak dia pulak.

pagi ni dengar cerita result keluar.. aku pun nak jugak sertai cabutan bertuah.
memang hang seperti biasa.
tapi tadi aku tengok button examination result dah lesap..
lesap...?
belum pernah terjadi lagi ni..
sapa punya kerja la ni!!

suspek:
sUFO (some unidentified f****** object) yang menculik button tu.

*klik untuk imej besar sikit.

sem depan last! Oyeah..

UPDATE



misteri sudah terjawab..



Besok baru bleh tengok.. semua dah ke garisan..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...